آموزش و طرز تهیه کوکو سیب زمینی در فر
مواد لازم
سیبزمینی دوکیلو
تخممرغ زده شده دو عدد
پودر نان خشک هفت قاشق غذاخوری
نمک دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده سه عدد
روغن مایع نصف پیمانه
این غذا با این مواد اولیه برای شش نفر مناسب می باشد.
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سیبزمینیها را پوست کنده و ریز رنده کنید.
سیبزمینیهای رنده شده را به همراه پودر نانخشک، تخممرغ، نمک و
فلفلسیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخممرغها کمی پف کنند. در
این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن
ریخته و هم بزنید.
بقیه روغن را در ظرف مناسب فر که متناسب با اندازه
مایه کوکو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد که ضخامت کوکو حداکثر 4
سانتیمتر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.
قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه کوکو را درون ظرف پهن کنید. هرچه روغن داغتر باشد، کوکوی برشتهتری خواهید داشت.
قالب کوکو را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره
شود. کوکوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو کنید. در صورت تمایل
میتوانید در این کوکو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید.
لینک مستقیم : http://mihangram.com/ashpazi-123.html
- ۹۵/۰۳/۰۸