برنج با سس گشنیز و لیمو
(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )
مواد لازم برنج با سس گشنیز و لیمو
برنج یک پیمانه
گشنیز خردشده نصف پیمانه
آب لیمو و آب از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
بادام هندی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه برنج با سس گشنیز و لیمو
برنج
را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار
گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب لیمو، سیر و روغن زیتون در
مخلوطکن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود میتوانید دو قاشق غذاخوری آب به
مواد اضافه کرده تا پوره یکدستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط
کرده و در ظرف کشیده و با بادامهندی تزئین کنید.
سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی
- ۹۴/۱۲/۰۶