آموزش و طرز تهیه پلو یونانی | آموزش آشپزی
مواد لازم
برنج 750 گرم
مرغ پخته و خردشده یک پیمانه
فلفل دلمهای سبز و قرمز یک پیمانه
آب مرغ دو لیتر
نخود پخته شده 250 گرم
روغن 150 گرم
ذرت 250 گرم
پیاز دو عدد
زعفران دمکرده نصف پیمانه
قارچ پخته شده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 100 گرم
طرز تهیه
پیاز را خلال کرده و با روغن سرخ میکنیم. برنج خیس شده را با پیاز تفت
میدهیم. آب مرغ، زعفران، نمک و فلفل را داخل برنج میریزیم و با حرارت
ملایم میپزیم، زمانی که آب آن کشیده شد دمکنی را روی برنج میگذاریم تا
به مدت یک ساعت دم بکشد بعد از دم کشیدن کلیه مواد را به آن اضافه کرده،
کره آب شده را روی برنج می ریزیم.
شما می توانید این غذا را با سلیقه خودتا تزیین کنید در اینجا با استفاده از خیار شور و کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تزیین شده است.
- ۹۵/۰۱/۱۹