آش عدس
مواد لازم آش عدس
? عدس 1 پیمانه
? برنج 2/1 پیمانه
? پیاز 2 عدد
? شلغم 2 عدد
? گوشت چرخ کرده 150 گرم
? سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج) 300 گرم
? نعناع خشک به میزان لازم
? نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم،
? پیاز داغ 2 ق س، ماست برای تزئین
(طرز تهیه آش رشته )
طرز تهیه آش عدس
ابتدا
عدس و برنج را همراه پیاز خام خرد شده با 3 پیمانه آب می پزیم بعد از پخت
حبوبات؛ شلغم را پوست گرفته و خرد می کنیم و به آش اضافه کرده گوشت چرخ
کرده را به همراه 1 پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب کرده از آن کوفته
های قلقلی (سرگنجشکی) درست کرده در روغن تفت می دهیم و به آش اضافه می
کنیم. بعد ازچند جوش سبزی آش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه می
کنیم بعد از پخت کامل مواد آش را در ظرف کشیده و روی آن را با ماست، پیاز
داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم
می توان چند تکه شلغم نیز برای روی آش گذاشت.
- ۹۵/۰۱/۲۰