آش انـار
( رب انار )
مـواد لازم
? سبزی آش : یک کیلو
? گوشت چرخ کرده : 200گرم
? لپه : یک و نیم پیمانه
? بلغور : یک و نیم قاشق
? برنج : یک و نیم پیمانه
? باقالای مازندرانی : 100گرم
? پیاز : یک کیلو
? نعناع : سه قاشق
? آب انار : یک لیوان
? نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه
? رب انار : یک و نیم قاشق
طرز تهیه
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به
آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته
شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از
پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش
خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش
اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش
جان کنید .
( رب انار )
- ۹۵/۰۳/۱۰