تفریحی

  • ۰
  • ۰

آموزش آش انـار

آش انـار


( رب انار  )

مـواد لازم


? سبزی آش : یک کیلو

? گوشت چرخ کرده : 200گرم

? لپه : یک و نیم پیمانه

? بلغور : یک و نیم قاشق

? برنج : یک و نیم پیمانه

? باقالای مازندرانی : 100گرم

? پیاز : یک کیلو

? نعناع : سه قاشق

? آب انار : یک لیوان

? نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه

? رب انار : یک و نیم قاشق

رب انار

طرز تهیه


بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .

( رب انار  )

  • ۹۵/۰۳/۱۰
  • atefeh rm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی